06/11/2014

Nikon 4x10DCF -kiikarit: Uusi valkoinen väri saa raikuvat suosionosoitukset

Nikonin suositut 4x10DCF-kiikarit ovat nyt saatavilla valkoisena nykyisen mustan, hopeisen ja punaisen mallin lisäksi, tarjoten asiakkaille neljä dynaamista värivaihtoehtoa. Kiikari on siro ja tyylikäs, ja uusi valkoinen väri korostaa tämän kevyen kiikarin kompaktia kokoa.

Vain 65 g painavat 4x10DCF-kiikarit saavat osakseen paljon ihailua 19 mm ohuen siluetin ja erittäin kompaktin muotoilun ansiosta. Ne sujahtavat matkapuhelimen tai kannettavan musiikkisoittimen tavoin taskuun. Pienen kokonsa ja elegantin muotoilunsa ansiosta ne ovat tyylikäs apuväline teattereissa, konserteissa ja virallisissa tilaisuuksissa, kun haluat sekä näyttää hyvältä että nähdä hyvin.

Pienestä koostaan huolimatta 4x10DCF-kiikareiden optinen suorituskyky on ensiluokkainen. Kaikki linssit ja prismat ovat monikalvopäällystetyt, mikä takaa kirkkaan kuvan. 1,2 m:n lähimmän tarkennusetäisyyden ansiosta ne ovat ihanteelliset museoissa.

Nikonin 4x10DCF-malliston värilisäys ylittää muodikasta ja tyylikästä käytännöllisyyttä arvostavien kiikareiden käyttäjien odotukset.

- Erittäin pienikokoinen ja kevyt (vain 65 g)
- Lähin tarkennusetäisyys: 1,2 m
- Kaikissa linsseissä ja prismoissa on monikalvopäällyste
- Helppokäyttöinen (diopterin säätöä ei tarvita)
- Tyylikäs muotoilu
- Saatavilla neljässä värissä: musta, hopea, punainen ja valkoinen