01-10-2015

Nikon luo jälleen esikuvan lanseeratessaan 7x50CF WP GLOBAL COMPASS -kiikarit

Helsinki, 1. lokakuuta 2015: Nikonilla on ilo julkaista uuden sukupolven ammattimaista Nikon-merioptiikkaa: erittäin kilpailukykyiset 7x50CF WP GLOBAL COMPASS -kiikarit.

Uudet 7x50CF WP GLOBAL COMPASS -kiikarit, jotka tarjoavat parannuksia kompassin ja kiikareiden nykyiseen, legendaariseen yhdistelmään, sisältävät maailmanlaajuisesti tasapainotetun kompassin, joka mahdollistaa suunnan tarkan vahvistamisen sijaintipaikastasi riippumatta sekä pohjoisella että eteläisellä pallonpuoliskolla.

Kaikki tekniset ominaisuudet, mukaan lukien vesitiiviys, kestävä porro-prismalla varustettu rakenne, erinomainen katselumukavuus ja huipputekninen optinen järjestelmä, tarjoavat saman legendaarisen laadun kuin nykyinen Nikonin 7x50CF WP Compass -kiikarimalli.

Kuten kunnioitettava edeltäjänsä, myös 7x50CF WP GLOBAL Compass -kiikarit tarjoavat erittäin kirkkaan näkymän monikalvopäällystettyjen linssien, objektiivin 50 mm:n halkaisijan ja laajan näkökentän ansiosta.

Aidon maailmanlaajuisen suorituskyvyn ei tarvitse maksaa maltaita. Tämän korkealaatuisen ja huippuammattimaisen merioptiikan hinnan ja suorituskyvyn välinen suhde on houkutteleva. Lisäksi 7x50CF WP GLOBAL COMPASS -kiikareihin sisältyy veloituksetta käytännöllinen ja hyödyllinen kelluntahihna, joka estää niitä uppoamasta.

Maailmanlaajuisesti tasapainotettu kompassi on aito Suunto-malli. Suunto perustettiin vuonna 1936, kun suomalainen suunnistaja ja insinööri Tuomas Vohlonen keksi nestetäytteisen kompassin massatuotantomenetelmän. Siitä lähtien Suunto on ollut yksi maailman johtavista seikkailijoiden käyttämien urheilukellojen, sukellustietokoneiden ja urheiluinstrumenttien innovatiivisista edelläkävijöistä.

Tärkeimmät ominaisuudet:

• Merikiikareille tyypillinen 7-kertainen suurennus ja vakaa, laaja kuva mahdollistavat muiden veneiden, poijujen ja siltanumeroiden seuraamisen jopa voimakkaassa aallokossa
• Sisäänrakennettu maailmanlaajuinen kompassi valaisimella ja asteikolla mittasuhteiden tai etäisyyksien mittaamiseen, mikäli tunnet jonkun arvoista
• Laaja näkökenttä
• Nopea ja helppokäyttöinen keskitetty tarkennusjärjestelmä
• Vesitiivis (1 metriin saakka 5 minuuttia) ja huurtumaton O-rengastiivisteiden ja typpitäytön ansiosta
• Pitkä silmäetäisyys takaa selkeän näkökentän myös silmälasien käyttäjille
• Monikalvopäällystetyt linssit takaavat kirkkaan kuvan
• Kumipäällystys parantaa iskunkestävyyttä ja mahdollistaa varman ja mukavan otteen
• Sisältää ilmaisen kelluntahihnan
• Yhteensopiva jalustan kanssa lisävarusteena saatavalla TRA-2- tai TRA-3 jalustasovittimella

Suositushinta 449€

Lisätiedot:

Markkinointi
Tiina Ahteela
0400 729 349
tiina.ahteela@nikon.fi

Tuotetiedot
Markku Westerlund
050 348 1477
markku.westerlund@nikon.fi

 

 

 

 

 

 

Lisätietoja Nikonin palkituista tuotteista saat osoitteesta www.nikon.fi.