10.2.2015

Huipputehokas zoomaus uudella S9900:lla ja S7000:lla

Helsinki, 10.2.2015: Tänään julkistettiin kaksi uutta ja kompaktia erittäin tehokkaalla zoomilla varustettua Nikon COOLPIX -tuoteperheen kameraa: kääntyvällä näytöllä varustettu COOLPIX S9900 ja pienikokoinen S7000.

16 megapikselin COOLPIX S9900 helpottaa oman ainutlaatuisen näkökulman luontia. Tämän tehokkaan kameran suuri, kääntyvä nestekidenäyttö tukee kuvien luovaa rajausta, ja se tuo yksityiskohdat ja toiminnan lähelle 30-kertaisella optisella zoomilla, joka on laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹. Sisällöt voidaan jakaa välittömästi yhdysrakenteisen Wi-Fi²- ja NFC³-tuen ansiosta koskettamalla kameralla älylaitetta³, ja kuvauspaikat voidaan tallentaa yhdysrakenteisen GPS/GLONASS/QZSS-toiminnon avulla. Kamera mahdollistaa myös 30 paikan tallennuksen yhdysrakenteiselle maailmankartalle, Full HD -videoiden (1080/60p) kuvauksen ja ajastettujen elokuvien vaivattoman luonnin. Tilanvalitsin helpottaa kuvien valotustilojen (P/S/A/M) käyttöä.

16 megapikselin COOLPIX S7000 tekee perheenjäsenten ja ystävien kanssa vietetyistä ikimuistoisista hetkistä entistä vaikuttavampia. Tässä pienikokoisessa kamerassa on 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹. Niiden avulla se pystyy ikuistamaan kaiken toiminnan sekä läheltä että kaukaa. Kamera soveltuu myös yhteydenpitoon: NFC³-tuen ansiosta sillä voi helposti jakaa kuvia koskettamalla älylaitetta³ tai painamalla erillistä Wi-Fi²-painiketta. Full HD -videoiden (1080/60p) tallennus onnistuu yhdellä painikkeen painalluksella, ajastettujen elokuvien tekeminen on vaivatonta, ja Helppo panoraama -toiminnolla voidaan ottaa helposti näyttäviä matkakuvia.

Ines Bernardes, Nikon Europen COOLPIX-tuotteiden tuotepäällikkö, esitteli uudet COOLPIX-kamerat seuraavasti:

”Luovuutta ei koskaan ole ollut niin helppoa tuoda esiin kuin COOLPIX S9900:lla – kääntyvä näyttö mahdollistaa erilaisten kuvakulmien käytön ja helpottaa kuvaamista lapsen näkökulmasta tai väkijoukon yli, ja 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹ laajennettava 30-kertainen optinen zoom tuo yksityiskohdat aivan uudella tavalla esiin. Kuvat ja videot ovat erittäin laadukkaita, ja ne voidaan jakaa välittömästi erillisellä Wi-Fi²-painikkeella tai koskettamalla kameralla NFC-yhteensopivaa³ älylaitetta. Yhdysrakenteinen GPS/GLONASS/QZSS-toiminto auttaa pitämään kirjaa kuvista paikkaan katsomatta, ja käsisäätöiset valotustilat tuovat kuviin lisää särmää mukauttamalla asetukset. Tämä on luovaa kuvausta parhaimmillaan.

Tyylikäs COOLPIX S7000 tarjoaa runsaasti tehoa pienessä koossa: 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹, ikuistaa kaiken toiminnan tarkasti. Valokuvista voidaan siirtyä kauniisiin, vakaisiin Full HD -videoihin yhdellä painalluksella, tehokas tärinänvaimennustoiminto varmistaa aina kameran vakauden ja kuvien terävyyden, ja ajastettujen elokuvien tekeminen käy helposti. NFC³-tuen ansiosta kameralla voi helposti jakaa kuvia koskettamalla älylaitetta² tai painamalla erillistä Wi-Fi²-painiketta. Kuvaaminen onnistuu kaikissa tilanteissa, ja hauskat hetket voidaan jakaa heti.”

 

COOLPIX S9900:n suuri 7,5 cm:n (3,0 tuuman) kääntyvä nestekidenäyttö soveltuu ihanteellisesti luovaan rajaukseen, sillä se helpottaa kuvaamista tapahtumissa väkijoukon yli tai matalista kuvakulmista vaikuttavien eläinkuvien ottamiseksi. Tehokas 30-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹, tuo aivan uudenlaisia yksityiskohtia esiin, ja se helpottaa myös kaukana tapahtuvan toiminnan ikuistamista.

Pienikokoinen COOLPIX S7000 on suurella 7,5 cm:n (3,0 tuuman) nestekidenäytöllä varustettu, helposti mukana kulkeva kamera, jolla kuvan voi rajata helposti myös kirkkaassa auringonvalossa tai heikossa valaistuksessa. Sen 20-kertainen optinen zoom, joka on laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi¹, soveltuu ihanteellisesti sekä kasvonilmeiden että etäisten tapahtumien kuvaamiseen.

COOLPIX S9900:lla yksikään hetki ei jää ikuistamatta, sillä kameralla voi siirtyä valokuvien ottamisesta vakaiden Full HD -videoiden kuvaamiseen (1080/60p) yhdellä painalluksella. Nopea automaattitarkennus helpottaa kohteiden kuvaamista. Komentokiekko nopeuttaa tärkeimpien asetusten käyttöä, ja jakaminen käy erillisen Wi-Fi²-painikkeen ja NFC³-tuen ansiosta hetkessä koskettamalla kameralla älylaitetta³.

COOLPIX S9900 myynti alkaa 26.2.2015 suositushintaan 389 EUR.
COOLPIX S7000 myynti alkaa 26.2.2015 suositushintaan 235 EUR.

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista – S9900

• 30-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi: 30-kertainen optinen zoom (laajennettavissa 60-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom¹ -toiminnoksi) tallentaa kaiken toiminnan yksityiskohtaisesti.

• Integroitu Wi-Fi- ja NFC-tuki: Kuvien jakaminen käy helposti erillisellä Wi-Fi²-painikkeella tai koskettamalla NFC-yhteensopivalla³ kameralla älylaitetta³.

• Integroitu GPS, GLONASS ja QZSS: GPS-, GLONASS- ja QZSS-satelliittipaikannus antaa kuvattaessa nopeasti täsmälliset paikkatiedot.

• Kääntyvä TFT-nestekidenäyttö: Suuri 7,5 cm:n (3,0 tuuman) ja 921 000 pisteen näyttö helpottaa valokuvausta ja videokuvausta väkijoukon yli ja matalista kuvakulmista.

• Tehokas tärinänvaimennus: Parantaa kuvien tarkkuutta korjaamalla kameran tärähdysten vaikutusta toimintaa kuvattaessa ja myös täydellä zoomaussuhteella.

• Ajastettu elokuva: Kuvattavan näkymän valitsemisen jälkeen kamera luo automaattisesti 10 sekunnin ajastetun elokuvan tietyin väliajoin otetuista valokuvista.

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista – S7000

• Integroitu Wi-Fi- ja NFC-tuki: Laadukkaat kuvat voi jakaa erillisellä Wi-Fi²-painikkeella tai NFC³-tekniikan avulla koskettamalla kameralla älylaitetta.

• 20-kertaisella optisella zoomilla varustettu NIKKOR-objektiivi: 20-kertaisella optisella zoomilla (laajennettavissa 40-kertaiseksi Dynamic Fine Zoom¹ -toiminnoksi) voi tallentaa hauskoja kasvonilmeitä ja etäisiä tapahtumia.

• Taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kuvakenno: Erittäin herkkä kuvakenno takaa erinomaisen suorituskyvyn ja tuottaa kauniin yksityiskohtaisia ja vähäkohinaisia kuvia.

• Helppo panoraama 360/180°: Kallistamalla kameraa pystyasennossa tai panoroimalla vaakasuunnassa voi ottaa uskomattomia panoraamakuvia.

• Tehokas tärinänvaimennus: 4-akselinen yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus korjaa kameran tärähdysten vaikutusta ja takaa kuvien tarkkuuden jopa täydellä zoomaussuhteella kuvattaessa.

• Full HD -videot: Elokuvan tallennuspainikkeella hauskat hetket saa nopeasti talteen Full HD -tarkkuudella. Toiston aikana voi myös poistaa tarpeettoman videoaineiston.

¹ Dynamic Fine Zoom -toiminnon suurennussuhde lasketaan optisen zoomin laajakulman ääriasennosta.
² Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista älylaitteeseen (yhteensopiva iOS- ja Android™-laitteiden kanssa).
³ Near Field Communication (NFC) toimii yhteensopivien Android™-älypuhelinten ja -tablettien kanssa (Android 4.0 tai uudempi). Edellyttää Nikonin Wireless Mobile Utility -sovelluksen asentamista ja kuvien siirtoasetusten määrittämistä ennen käyttöä.