15-10-2019

SÄÄSTÄ TÄNÄÄN – Nikon käynnistää välitöntä säästöä tarjoavan talvikampanjan

Menestyksekkään kesäkampanjansa jälkeen Nikon UK ilmoittaa käynnistävänsä talvikampanjan, jossa se tarjoaa asiakkaille jälleen mahdollisuuden saada välitöntä säästöä valikoitujen Nikon-kameroiden ja NIKKOR-objektiivien hankinnasta.

Tämä kampanja, joka on voimassa 15. lokakuuta 2019 ja 15. tammikuuta 2020 välisenä aikana (mainitut päivät mukaan lukien), toteutettiin ensimmäisen kerran viime kesänä. Sen tavoitteena oli tehdä tarjoushintojen hyödyntämisestä aiempaa helpompaa asiakkaille. Kun asiakkaat ostavat Nikonin kampanjaan kuuluvia tuotteita, he saavat välitöntä säästöä jo ostohetkellä. Heidän ei siis tarvitse hakea cashback-hyvitystä jälkikäteen.

Nikon UK:n liiketoiminnan suunnittelusta vastaava johtaja Jake Cundy sanoo: ”Koska välitöntä säästöä tarjonnut kesäkampanjamme oli menestys, käynnistämme nyt talvikampanjan, jossa ostajat voivat saada mittavia säästöjä useista tuotteistamme, esimerkiksi palkituista peilittömän Z-järjestelmän tuotteista, aloitustason digitaalisesta D3500-järjestelmäkamerasta ja COOLPIX-kameroista.”

Hän jatkaa: ”Tämä antaa innokkaille valokuvauksen harrastajille mahdollisuuden hyödyntää ainutlaatuisia tarjouksia – ja saada rahat riittämään loppuvuoden lahjakauden aikana.”

Alla on tarkemmat tiedot kampanjasta, mukaan lukien summat, jotka vähennetään tuotteiden hinnoista ostohetkellä:

Lisätietoja kampanjasta ja tämän upean tarjouksen hyödyntämisestä on osoitteessa: https://campaign.nikon.fi

Kampanjaan sovelletaan kampanjaehtoja. Tarjous on voimassa kampanja-aikana niin kauan kuin tuotteita riittää.