15-05-2019

SÄÄSTÄ TÄNÄÄN – Nikon käynnistää välitöntä säästöä tarjoavan kesäkampanjan

Helsinki, Suomi, 15. toukokuuta 2019: Nikon UK käynnistää tänään uuden kesäkampanjan, joka tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden saada välitöntä säästöä valikoitujen Nikon-kameroiden ja NIKKOR-objektiivien hankinnassa.

Nyt alkava kampanja, joka on voimassa 15. toukokuuta 2019 ja 15. elokuuta 2019 välisenä aikana (mainitut päivät mukaan lukien), pyrkii tekemään tarjoushintojen hyödyntämisestä aiempaa helpompaa asiakkaille. Toisin sanoen Nikonin kampanjaan kuuluvien tuotteiden ostajien ei tarvitse enää hakea cashback-hyvitystä oston jälkeen. 

Nikon UK:n liiketoiminnan suunnittelujohtaja Jake Cundy sanoo: ”Välitöntä säästöä tarjoava kampanjamme on valokuvauksen harrastajille ihanteellinen tapa säästää rahaa välittömästi. He voivat hyödyntää heti hyviä tarjouksia uusista kamerapaketeista, eikä heidän siis tarvitse hakea hyvitystä oston jälkeen.”

Hän lisää: ”Koska tarjouksessa on laaja valikoima Nikonin kameroita ja objektiiveja aina palkituista Z-sarjan tuotteista aloitustason D3500-digitaalijärjestelmäkameraan, nyt on kaikkien aikojen paras tilaisuus panostaa harvinaislaatuisiin objektiiveihin ja korkeatasoisiin kameroihin kesää ajatellen.”

Alla on tarkemmat tiedot kampanjasta, mukaan lukien säästettävät summat, jotka vähennetään vähittäishinnoista heti ostohetkellä:

Lisätietoja kampanjasta ja tämän upean tarjouksen hyödyntämisestä on osoitteessa: https://campaign.nikon.fi 

Kampanjaan sovelletaan kampanjaehtoja. Tarjous on voimassa kampanja-aikana niin kauan kuin tuotteita riittää.