08-09-2010

OHUT JA ELEGANTTI S80 ON TYYLIKKÄÄN VALOKUVAAJAN VALINTA

 HELPPOKÄYTTÖINEN KOSKETUSNÄYTTÖKAMERA

 S80-kameran kosketuslaukaisimella käyttäjä voi tarkentaa ja kuvata valokuvia tai videoita koskettamalla haluamaansa kohtaa näytössä, joten kuvien rajaaminen on mutkatonta. Tarkan (819 000 pistettä) OLED-kosketusnäytön ansiosta kuvia on helppo selata tai jakaa ystävien ja perheen kanssa. Kosketusnäytön taika ilmenee erityisesti muokattaessa kuvia kamerassa. Kameran valmiiden suotimien, kuten kalansilmäobjektiivin, värin valinnan tai miniatyyritehosteen, ansiosta voit päästää luovuutesi valloilleen missä vain, ilman tietokonetta.

 COOLPIX S80 -kameralla voi tallentaa myös HD-videoita ja stereoääntä, joten se sopii käyttäjille, jotka haluavat hyödyntää uusinta monimuototekniikkaa. Sen avulla hetket voi ikuistaa sellaisinaan, ja kuvaamisen aikana on mahdollista jopa zoomata tai loitontaa. Jos 8,7 cm:n (3,5 tuuman) OLED-näyttö ei ole tarpeeksi iso muistojen jakamista varten, laadukkaita kuvia ja HD-videoita voi katsella HDMI-liitännän kautta myös yhteensopivasta televisiosta.

 Yllättävän ohut, tyylikkään kaksivärinen S80 kulkee helposti mukana, ja pikakuvaustilan avulla voi ottaa upeita kuvia perehtymättä tekniikan kiemuroihin. Muun muassa viisi epätarkkuudenestotoimintoa (esim. tärinänvaimennuksella [VR] varustettu objektiivi ja liikkeentunnistus) sisältävä tekniikka varmistaa, että kuvat näyttävät samoilta kuin silmin katsottuna.

Erinomaisen lopputuloksen takaamiseksi kamerassa on Nikonin uudistettuun EXPEED C2 -kuvankäsittelyjärjestelmään perustuva digitaalinen kuvankäsittelyjärjestelmä. EXPEED C2 laajentaa kuvausmahdollisuuksia parantamalla kuvanlaatua sekä lisäämällä hienoja yksityiskohtia ja käsittelynopeutta. Varta vasten COOLPIX S80 -kameraa varten optimoitu EXPEED C2 -järjestelmä auttaa saamaan kauniita valokuvia ja videoita kaikista kuvauskohteista.

COOLPIX S80 -kameran värivaihtoehdot ovat musta ja punainen, ja sen suositushinta on 339 €. Kamera tulee myyntiin lokakuussa.

Voit lukea kamerasta lisää tästä