08-09-2010

PROJEKTORILLA VARUSTETTU UUTUUS S1100PJ

COOLPIX S1100pj:n avulla Nikon esittelee jälleen uuden tavan jakaa valokuvia, videoita ja jopa esityksiä. Kamerassa on yhdysrakenteinen projektori, joka tarjoaa parempaa kuvanlaatua ja mahdollisuuden liittää kamera suoraan tietokoneeseen.

COOLPIX S1100pj:n avulla Nikon esittelee jälleen uuden tavan jakaa valokuvia, videoita ja jopa esityksiä. Kamerassa on yhdysrakenteinen projektori, joka tarjoaa parempaa kuvanlaatua ja mahdollisuuden liittää kamera suoraan tietokoneeseen.

 S1100pj seuraa S1000pj:tä, maailman ensimmäistä yhdysrakenteisella projektorilla varustettua kameraa. S1100pj:n avulla on mahdollista katsella ja jakaa kuvia uudella tavalla ilman lisälaitteiden tarvetta tai parveilua kameran nestekidenäytön ympärillä. Kamera on 14:sta lumenillaan 40 prosenttia edeltäjäänsä kirkkaampi. Tämän ansiosta sitä on mahdollista käyttää heijastamiseen uusissa tilanteissa, kuten kirkkaammin valaistuissa huoneissa tai valoisampia taustoja vasten. Se voidaan myös liittää PC- tai Mac-tietokoneeseen, jolloin projektoria voidaan käyttää tietokoneelle tallennettujen kuvien tai esitysten jakamiseen välittömästi.

S1100pj ei ole ainoastaan hieno laite, vaan myös Nikonin kameroille tyypilliseen tapaan erittäin laadukas kamera, jossa on 14,1 megapikselin kuvakenno, laajakulmaominaisuudella varustettu 5-kertainen NIKKOR-zoom-objektiivi ja 7,5 cm:n (3,0 tuuman) erittäin tarkka (460 000 pistettä) nestekidenäyttö helppokäyttöisiä kosketustoimintoja varten. Kamerassa on viisi kuvien epätarkkuutta vähentävää toimintoa. Lisäksi pikakuvaustilan ja muotokuvajärjestelmän kaltaisten kätevien kuvaustilojen ansiosta kuvaajan ei enää tarvitse huolehtia oikeiden asetusten valitsemisesta, vaan hän voi sen sijaan keskittyä täydellisen kuvanottohetken valitsemiseen.

 S1100pj:ssä on mukana myös valikoima muokkaustoimintoja, joiden avulla voit päästää luovuutesi valloilleen. Toimintoihin kuuluvat muun muassa kalansilmäobjektiivitehoste, valikoiva värien korostus muutoin yksivärisessä kuvassa sekä taustan pehmennys. Käyttäjän ei siis tarvitse mennä tietokoneelle kuvia muokatakseen. Diaesitysten elävöittäminen onnistuu käyttämällä kameran omia animaatioita, taustamusiikkia tai erilaisia kuvien vaihtumistapoja. Piirtotoiminnon avulla kuviin voi lisätä käsinkirjoitettuja merkintöjä vaikka samalla, kun kuvia heijastetaan seinälle. 

COOLPIX S1100pj -kameran värivaihtoehdot ovat musta ja vihreä, ja sen suositushinta on 369 €.

Lue lisää tästä