21-09-2010

JAMIE OLIVER IHASTUI D3100-JÄRJESTELMÄKAMERAAN

Nikonilla on ilo ilmoittaa, että Jamie Oliver esiintyy uudessa D3100-järjestelmäkameran mainoskampanjassa. Valokuvausta harrastava Jamie on mainoskampanjaan osallistumisen lisäksi kokeillut uutta Nikon D3100-kameraa ja kertoo nyt kokemuksistaan: "Minusta valokuvauksessa on hienoa sen tuoma mahdollisuus tallentaa tärkeät hetket nopeasti ja katsella kuvia välittömästi. Uuden sukupolven D3100 sopii tähän erinomaisesti, sillä se tuottaa todella laadukkaita kuvia. Lisäksi siinä on paljon lisätoimintoja, joiden avulla voi kuvata teräväpiirtoelokuvia. Silti kamera on edullinen ja erittäin helppokäyttöinen."

Nikon D3100-kamerassa on opastila, joka näyttää käyttäjälle esimerkkikuvia siitä, mitä tiettyjä asetuksia käyttämällä saadaan aikaan. Näin kamera opettaa käyttäjää hyödyntämään digitaalisen järjestelmäkameran toimintoja mahdollisimman monipuolisesti. Jamie sanoo: "Opastila on aivan mahtava. Minulla meni 10 vuotta niiden valokuvaustekniikoiden opiskeluun, jotka tämä kamera pystyy opettamaan muutamassa tunnissa vaiheittaisen oppaan avulla." Kokki testasi myös D3100-kameran Full HD -elokuvatoimintoa: "Tämä kamera tuottaa äärimmäisen laadukasta videokuvaa. Siksi käytänkin sitä sekä kotona perheeni kuvaamiseen että työssäni."

 Nikon D3100 on erinomainen kamera perheille, jotka haluavat tallentaa ikimuistoiset hetket laadukkaasti huolehtimatta monimutkaisten asetusten säätämisestä. Jamie lisää: "Käytän kameraa kotona, mutta otan sen aina mukaan myös töihin. Jos näen ostoksilla käydessäni mielenkiintoisia ruoka-aineita tai haluan kuvata tekniikan tai ruokalajin ulkomailla ollessani, voin aina ottaa niistä valokuvan tai videon työporukalle näytettäväksi. Ne puolestaan voivat tuoda ideoita ruokaohjeisiini, kirjoihini ja televisio-ohjelmiini."