15-09-2010

UUSI NIKON D7000 JÄRJESTELMÄKAMERA

UUSI NIKON D7000 JÄRJESTELMÄKAMERA

Uusi ja jännittävä D7000 on täydellinen kamerahankinta digitaalisten järjestelmäkameroiden käyttäjille, jotka ovat intohimoisia valokuvauksen harrastajia ja jotka haluavat vapauttaa luovuuteensa kameran lukuisten lisätoimintojen avulla. Uusi kuvakenno, EXPEED 2, automaattitarkennusjärjestelmä ja mittauskenno takaavat tämän erittäin kestävärunkoisen kameran loistavan suorituskyvyn. Kamerassa on kaikki ominaisuudet, joita kaipaat seuraavalta järjestelmäkameraltasi, ja kaiken lisäksi odottamattoman pienessä paketissa.

D7000 sisältää valikoiman uusia ominaisuuksia, jotka takaavat parhaan mahdollisen kuvanlaadun. Ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa 16,2 tehollista megapikseliä ja Nikonin uudistettu DX-kokoinen CMOS-kuvakenno. Uusi EXPEED 2 -kuvankäsittelyjärjestelmä tuottaa paremman kuvanlaadun, nopeuttaa käsittelyä ja tarjoaa tehokkaampia lisätoimintoja. Lisäksi D7000:n parannettu ISO-herkkyys (100-6 400, laajennettavissa vastaamaan herkkyyttä 25 600) tuottaa poikkeuksellisen tarkat yksityiskohdat ja mahdollisimman vähän kohinaa, kun kuvataan nopeasti liikkuvia kohteita tai heikossa valaistuksessa - jopa ilman salamaa.

 

D7000:n kirkkaassa lasisessa pentaprismaetsimessä on noin 100 prosentin kuva-ala ja 0,94-kertainen suurennus, minkä ansiosta saat jokaisesta tilanteesta kaikkein parhaimman näkymän ja tarkennuksen. Suljinaika on 1/8 000 sekuntia, ja sitä on testattu 150 000 kertaa, joten kamera on kuvausvalmis milloin tahansa. Lisäksi magnesiumseoksesta valmistetut ylä- ja takasuojukset suojaavat kameraa, jossa on kestävä tiivistys pölyä ja kosteutta vastaan. Siksi se suoriutuu vaativimmistakin tilanteista. 

D7000 on erittäin luotettava myös tallennustilan suhteen. SD-kaksoiskorttipaikat tarjoavat lisää tallennustilaa ja antavat sinulle vapauden hallita kuvia ja videoita haluamallasi tavalla: voit joko tallentaa niitä enemmän, pitää eri tallennusmuodot erillään toisistaan tai varmistaa, että varmuuskopioille on tallennustilaa aina tarvittaessa.

D7000:n uudistettu automaattitarkennusjärjestelmä sisältää 39 tarkennuspistettä ja 9 keskellä sijaitsevaa ristikkäistyyppistä tunnistinta, joten se tarkentaa terävästi riippumatta siitä, missä kuvan kohdassa kohde on. Kun käytössäsi ovat vielä aiheentunnistusjärjestelmän tehokkuutta parantava Nikonin uusi 2 016 kuvapisteen RGB-mittauskenno sekä pikasarjakuvaustoiminto, jolla voit ottaa jopa 6 kuvaa sekunnissa, saat varmasti uskomattoman tarkkoja ja laadukkaita kuvia - joka kerta. 

D7000:n erinomainen suorituskyky säilyy taatusti pitkään, sillä siinä on myös erillinen MB-D11-monitoimiakkuperä (lisävaruste), jonka ansiosta virtalähteen vaihtaminen akkuperän ja kameran akun välillä käy saumattomasti. Lisäksi se mahdollistaa pystykuvauksen ja vakauttaa rungon käytettäessä pitkää teleobjektiivia.

D7000-kameran videotallennuspainike on helposti käytettävissä, minkä ansiosta voit kuvata Full HD (1080p) -videoaineistoa entistä helpommin. Kokoaikainen automaattitarkennus säilyttää tarkennuksen koko elokuvan tallennuksen ajan. Elokuva tallennetaan MPEG4 AVC/H.264 -muodossa, ja kameran stereomikrofoniliitäntä mahdollistaa laadukkaan äänentallennuksen. Tämä tarkoittaa, että kuvanlaatu ja käytettävyys ovat huippuluokkaa käytettäessä D-videotoimintoa. 

D7000:n sisältämien videonmuokkaustoimintojen ansiosta voit vapaasti valita videoaineiston aloitus- ja lopetuskohdat sekä siirtyä valittuihin kuviin pysäytyskuvien saamiseksi ilman tietokonetta. Näin voit muokata ja jakaa videot nopeasti ja helposti.