22-06-2018

Kunnianosoitus David Douglas Duncanin elämälle

Olemme syvästi surullisia saatuamme tietää, että kuuluisa amerikkalainen valokuvajournalisti David Douglas Duncan on kuollut. Kaikki Nikonin henkilöstön jäsenet surevat ystävän ja työtoverin menettämistä ja ilmaisevat vilpittömät surunvalittelunsa.

David Douglas Duncan taltioi sotavalokuvaajana laajasti Tyynenmeren sotaa, Korean sotaa ja Vietnamin konfliktia. Pitkän uransa aikana hänen töitään on julkaistu New York Timesissa, LIFE-lehdessä ja lukuisissa muissa julkaisuissa. Sotajournalismin lisäksi hänet tunnetaan myös Pablo Picassosta ottamistaan henkilökuvista.

Hän arvosti valokuvaustekniikkaamme, ja tämän seurauksena Nikon ja NIKKOR saivat maailmanlaajuista tunnustusta. Tästä olemme hänelle ikuisesti kiitollisia. Hän oli erinomainen Nikon-kumppani koko uransa ajan, ja kunnioitamme hänen mittaamatonta työtään, jonka hän teki journalismin hyväksi 102-vuotisen elämänsä aikana.

Ilmaistessamme syvän osanottomme hänen poismenonsa johdosta annamme myös tunnustusta hyvälle ystävälle ja kumppanille, jonka kanssa olemme jakaneet viime vuosisadan haasteet ja onnistumiset. Hän pysyy aina Nikon-yhteisön jäsenten sydämissä.