Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

31-05-2017

Sukella seikkailuihin: täysin uusi COOLPIX W300 kaikkiin säihin

Helsinki, Suomi, 31. toukokuuta 2017: Nikon esittelee täysin uuden COOLPIX W300:n – joka sään kompaktikameran, jolla on myös syvänveden lupakirja. Tämä helppokäyttöinen kamera on erinomainen seikkailukumppani: se on aina valmis mukaan niin avaraan luontoon kuin kaupunkiinkin – ja kaikkeen, mitä vastaan tulee.

COOLPIX W300 tallentaa 16 megapikselin valokuvia ja 4K/UHD-videoaineistoa jopa 30 metrin syvyydessä tarvitsematta erillistä koteloa.¹ Myös kuivalla maalla luotettavasti suoriutuva pölytiivis kompaktikamera kuvaa jopa 10 asteen pakkasessa.² Iskunkestävä runko taas sietää pudotuksia jopa 2,4 metrin korkeudesta.³ Valovoimainen laajakulmainen NIKKOR-zoomobjektiivi antaa käyttäjille vapauden taltioida upeita otoksia toiminnasta hämärässä tai vedenalaisessa sameudessa. Makrotilan avulla voi ottaa äärimmäisiä lähikuvia pienistä ihmeistä kuivalla maalla tai veden alla. GPS-, GLONASS- ja QZS-tuen ansiosta kuviin on helppo lisätä geotunnisteet ja näin kartoittaa matkat.  SnapBridge-yhteys antaa puolestaan mahdollisuuden synkronoida valokuvat älylaitteeseen jo kuvaushetkellä tai käyttää älylaitetta kaukolaukaisimena.

Nikon Europen tuotepäällikkö Ines Bernardes kuvailee uutuutta näin: ”Tämä kompaktikamera sopii niille, joiden suonissa virtaa annos seikkailumieltä. Kun mukanasi on COOLPIX W300, voit ikuistaa niin ilonpidon uima-altaalla kuin snorklausretkienkin kauniit maisemat. Halutessasi voit taltioida sukelluksesi, kun hankit Advanced Open Water -sertifiointia! Voit kuvata maisemia maastoauton perästä tai taltioida toimintaa laskettelurinteillä – kantamatta huolta itse kamerasta. SnapBridge-yhteyden avulla voit jakaa seikkailusi uunituoreina.”

Yhteenveto tärkeimmistä ominaisuuksista

Vankka rakenne. Tuima suorituskyky. Aitoa vapautta. Vedenpitävä 30 metriin saakka ilman koteloa.¹ Iskunkestävä aina 2,4 metrin pudotuksiin saakka.² Pakkasenkestävä −10 °C:seen saakka. Myös pölytiivis.³
Henkeäsalpaavia hetkiä. Poikkeuksellisia kuvia. Herkkä taustavalaistu 16 megapikselin CMOS-kenno, valovoimainen f/2,8-objektiivi, jossa 5-kertainen optinen zoom. 10-kertainen Dynamic Fine Zoom⁴  tuo toiminnan paljon lähemmäs kaksinkertaistamalla objektiivin ulottuvuuden.
Näytä maailmasta enemmän. Kuvaa 4K/UHD 30p- tai Full HD (1080p) -videoaineistoa kuivalla maalla tai veden alla. Uusi AE-lukitus auttaa kuvaamaan valotukseltaan tasaista videota silloinkin, kun valaistus vaihtelee. Ominaisuus on erityisen kätevä vedenalaiskuvauksessa.
Tarkkaa ja vakaata. Ripeä automaattitarkennus ja Nikonin vaikuttava 5-akselinen yhdistelmätyyppinen tärinänvaimennus takaavat nopean, vakaan ja tarkan kuvauksen – sekä maalla että veden alla.
Tietää, missä kuljet. Kertoo, missä olet käynyt. Kameran uuden työkalupainikkeen avulla saat näyttöön heti halutessasi GPS-tiedot, kävellyt askeleet, korkeuden tai syvyyden tai ilman- tai vedenpaineen.
Seikkailuntäyteinen elämä helposti hallussa. Tukeva kahva, suuri näyttö ja helppo hallittavuus myös veden alla ja käsineet kädessä.
Maailman syli on avoinna. Tutustu sen salaisuuksiin. Kameran jalustakierteestä on hyötyä niin lisävarusteille – esimerkiksi Nikonin vedenalaiselle SB-N10-salamalaitteelle – kuin jalustallekin kuvattaessa ajastettuja elokuvia.

COOLPIX W300 -kameraa odotetaan kauppoihin kesäkuun lopulla ja sen suositushinta on 495 euroa.


¹ Vesitiiviys: kestää Nikonin testausolosuhteet, jotka vastaavat JIS/IEC-suojausluokkaa 8 (IPX8). Kuvaaminen enintään 30 metrin syvyydessä on mahdollista noin 60 minuutin ajan.
² Pakkasenkestävyys/pölytiiviys: kestää Nikonin testausolosuhteet, jotka vastaavat JIS/IEC-suojausluokkaa 6 (IPX6).
³ Iskunkestävyys: kestää Nikonin testausolosuhteet, jotka ovat MIL-STD 810F Method 516.5-Shock -standardin mukaiset (pudotus 240 cm:n korkeudelta 5 cm:n paksuiselle vanerialustalle).
⁴ Dynamic Fine Zoomilla voi zoomata kaksi kertaa pisintä optista telekuvausaluetta pidemmälle ilman, että kuvan tarkkuus kärsii.

SnapBridge-yhteensopivuus
Kameran Bluetooth®- ja Wi-Fi®-toiminnot ovat käytettävissä vain käytettäessä SnapBridge-sovellusta. Nikonin SnapBridge-sovellus on asennettava yhteensopivaan älylaitteeseen, jotta sitä voi käyttää yhdessä tämän kameran kanssa.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, joita Nikon ja sen tytäryhtiöt käyttävät lisenssillä.
Wi-Fi® ja Wi-Fi Certified -logo ovat Wi-Fi Alliancen® rekisteröityjä tavaramerkkejä.
Android ja Google Play ovat Google Inc:n tavaramerkkejä.