Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa
© Ross Harvey

Nikonin eurooppalaisen häävalokuvaajien tiimin lookbook-kuvasto

Häävalokuvaus sopeuttaa tyyliään jatkuvasti muuttuvien muotivirtausten mukaan. Tässä lookbook-kuvastossa Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi esittelee havaitsemiaan mielenkiintoisia hääkuvauksen klassisia, ajankohtaisia ja nousevia trendejä. Kaikki on kuvattu Nikon-kameralla ja NIKKOR-objektiivilla. Lisäksi tiimi antaa neuvoja joidenkin kuvien tyylin toisintamiseen.

Klassiset

©Nadia Meli

Viimeisen vuosikymmenen aikana syntyneistä trendeistä jotkin ovat vakiintuneet helmiksi ja kehittyvät edelleen, mutta toiset nostavat hymyn kasvoille – ne kuitenkin kuvastavat aikansa henkeä ja muotia.

Ajankohtaiset

© Ross Harvey

Koska Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi osallistuu vuoden kuluessa lukuisiin hääjuhliin, valokuvaajat näkevät tuoreimmat trendit omin silmin.

Nousussa

© Chloé Lapeyssonnie

Nikonin kuvaajatiimi on poikkeuksellisen laajan tietämyksensä pohjalta kartoittanut kaikkialta Euroopasta trendejä, jotka ovat vähitellen nousussa.

Yhteenveto

Häävalokuvauksen trendit muuttuvat muodin, elämäntyylin ja teknisten kehitysaskeleiden myötä, ja Nikonin eurooppalainen häävalokuvaajien tiimi on yhtä mieltä monista tekijöistä. Yksi asia on kuitenkin varma: häävalokuvauksen tulevaisuus näyttää valoisalta, luovalta ja tekniseltä.

© Simona Smrcková ja Kamil Saliba