NIKON D850

D850 on mullistava työkalu: oli ilo päästä käyttämään sitä Bukomin erikoisprojektin aikana. Sen tarkkuus ja dynaaminen alue ovat juuri se, mitä tarvitsen pienikokoisessa ja nopeassa rungossa, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan vaikuttaville lähikuville.

Nikon D500

Nikon D500 on uskomattoman kevyt kamera, etenkin silloin, kun siihen yhdistetään erittäin kevyt DX-objektiivi. Kuvatessani seikkailuvalokuvia minun on usein osallistuttava toimintaan itsekin. Jos esimerkiksi kuvaan vuorikiipeilijöitä, myös minun on kiivettävä mukana, joten on tärkeää kantaa mukana kevyttä kameraa, kuten D500:aa. Laitteisto ei saa koskaan hidastaa kulkua. Minua viehättävät myös D500:n 4K-video-ominaisuudet, ja olen jo taltioinut mahtavaa materiaalia tulevia elokuviani varten.

Nikon D5

Nikon D5 on uskomaton kamera, ja odotan innokkaasti pääseväni testaamaan sitä kunnolla Nikonin lähettiläänä. Se säilyttää korkean kuvanlaadun laajalla ISO-alueella, joten se on täydellinen hämärässä valaistuksessa kuvaamiseen. Lisäksi siinä on vaikuttavan nopea kuvataajuus, minkä ansiosta se on ihanteellinen ratkaisu toiminnan, liikkeiden ja tapahtumajärjestysten kuvaamiseen. Lisäksi se tallentaa upeaa 4K-videokuvaa.

AF-S NIKKOR 24-70mm f/2.8G ED

Tämä uskomattoman terävä objektiivi kuuluu suosikki-zoomobjektiiveihini. Se on niin monipuolinen, että usein voin kuvata koko projektin sen avulla. On harvinaista saada käsiinsä zoomobjektiivi, joka tarjoaa näin korkean kuvanlaadun.

AF-S NIKKOR 70-200mm f/2.8G ED VR II

Tämä ammattilaistason telezoomobjektiivi on olennainen osa kuvakalustoani. 2,8:n suurimman aukon, tärinänvaimennuksen ja upean kuvantarkkuuden ansiosta tämä objektiivi toimii hyvin hämärissä ympäristöissä, ja se tarjoaa käytössä miellyttävän toiminta-alueen. Pidän tämän objektiivin mukanani mahdollisimman usein.