Münchenissä asuva ja Upfrontin edustama Ray Demski on tämän hetken räväkimpiä toiminta- ja seikkailukuvaajia.

Kasvaessaan Kanadan Kalliovuorilla Ray oli aina viehättynyt ulkoilma-aktiviteeteistä. Tätä intohimoa vahvisti entisestään se, että hän vietti 14-vuotiaasta lähtien seitsemän vuotta purjehtien maailman ympäri 13,7 metrin pituisessa purjeveneessä. Näihin aikoihin Ray sai käsiinsä ensimmäisen kameransa ja inspiroitui dokumentoimaan erilaisia ihmisiä ja maisemia. Samaan aikaan hän kehitti taitojaan urheilijana.

Vuonna 2007 (40 maata ja lähes seitsemän vuotta myöhemmin) hänen intohimonsa muuttui kokopäiväiseksi työksi. Rayn erikoisalana on toiminta- ja seikkailukuvaus, ja hän hyödyntää omaa urheilullisuuttaan uusien kuva- ja näkökulmien löytämisessä.

Hänen kaupallisiin asiakkaisiinsa kuuluvat BMW:n, Adidaksen ja Audin kaltaiset nimet. Ray tekee yhteistyötä myös Red Bullin sponsoroimien urheilijoiden kanssa ja taltioi laajaa kirjoa erilaisia extreme-urheilulajeja lumilautailusta kalliosukellukseen.

Henkilökohtaisella tasolla Raytä inspiroivat hänen matkansa ja ihmiset, joita hän matkoillaan tapaa. Hän osallistui vastikään Bernd Zangerlin kanssa Intian Himalajalle suuntautuneelle tutkimusretkelle, jonka aikana hän leiriytyi ja kuvasi 4 000 metrin korkeudessa boulderointia koskemattomilla kallioilla. 

Nikonin Euroopan-lähettiläänä Ray jatkaa toiminta- ja seikkailukuvauksen rajojen koettelemista kannustaen muita tutustumaan ympärillään olevaan maailmaan ja etsimään aina uutta ja tavallisuudesta poikkeavaa.