Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Valitse oikea vlogikamera saadaksesi laajan ja sitoutuneen seuraajakunnan

Nykyään vlogi on suosituin kanava, jolla vaikuttajat tavoittavat seuraajia sosiaalisessa mediassa. Vlogin kautta seuraajasi oppivat tuntemaan sinut syvemmällä tasolla. Voit luoda materiaalia, joka herättää kiinnostusta katsojien keskuudessa ja laajentaa seuraajakuntaa. Lisäksi kunnon vlogikameraa käyttämällä vloggaaminen on entistä hauskempaa ja helpompaa!

Videoblogi, joka lyhennetään vlogi, on saanut nykyään huomattavan merkityksen sosiaalisessa mediassa, ja siitä on tullut blogin luonnollinen jatke. Siinä jaetaan edelleen ajatuksia, mutta teksti on muuttunut ääneksi ja valokuva liikkuvaksi kuvaksi. Nykyään eniten katsottujen videoiden joukossa on kaikenlaisia vlogeja, joiden aiheet vaihtelevat henkilökohtaisesta elämästä hauskanpitoon, ja ne, jotka ovat pitäneet tekstiä ja kuvia sisältävää blogia, ovat aloittaneet vlogikanavan. Liikkuvan kuvan avulla voi päästä kosketuksiin samanhenkisten ihmisten kanssa kaikkialla maailmassa. Seuraajasi voivat oppia tuntemaan sinut ja samalla he voivat löytää muita, jotka syttyvät samoista aiheista. Näin luot helpommin uskollista seuraajakuntaa, joka tilaa videoitasi. Vlogin tilaajat katsovat keskimäärin enemmän ja pitempiä videoleikkeitä kuin ei-tilaajat.

Vlogimaailma voi tuntua viidakolta, mutta jos olet innostunut jostakin aiheesta ja haluat jakaa ajatuksiasi siitä, vloggaaminen voi olla sekä hauskaa että helppoa – varsinkin, jos löydät oikean työkalun ja opit käyttämään kamerasi tekniikkaa. Monet vloggaajat arvostavat kamerassa kääntyvää näyttöä, jonka voi kääntää eri suuntiin ja josta voi ennen kaikkea nähdä itsensä kuvauksen aikana. Myös hyvä äänentallennus on tärkeä ominaisuus. Näin seuraajasi kuulevat sinua hyvin ilman häiriöääniä tai muita ongelmia, jotka voivat vähentää kiinnostusta videoon.

Nikon tekee yhteistyötä ruotsalaisen vloggaajan Axel Palmin kanssa. Hänen ruotsinkielinen videokoulu löytyy uudella alustalla 123on.

”Kun meidän piti käynnistää tämä, tunsin jo kokouksen aikana, että he todella uskovat meihin sisällönluojiin. He uskovat luovaan intohimoomme tehdä parempaa sisältöä, ja välineet ja kamerat ovat suuri osa sitä, kuten tiedetään. En siis voisi olla ylpeämpi siitä, että Nikon on tukijani”, hän sanoo.

Axel Palm kertoo videokoulussa muun muassa, mikä ISO on ja miten hänellä on tapana käyttää ISO-herkkyyttä.

”Se, mitä kannattaa ehkä erityisesti miettiä on, ettei käytä liian suurta ISO-herkkyyttä. Muussa tapauksessa kuva voi näyttää rakeiselta. Sellaista jälkeä olet ehkä nähnyt, kun ihmiset ovat kuvanneet ulkona hämärässä tai hämärässä huoneessa. Kuvatessani käytän yleensä ISO 100–800 -arvoja. Näin teen siksi, että jos pitäytyy tällä alueella, välttää rakeisuuden”, Axel Palm kertoo.

Nikonin D5600 on SnapBridge-yhteensopiva kamera, jossa on yhdysrakenteinen Wi-Fi-toiminto. Tämä tarkoittaa, että sinulla on jatkuva yhteys älypuhelimeen tai tablettiin ja voit helposti ladata kuvia ja videoita sosiaaliseen mediaan. D5600 on DX-muotoinen järjestelmäkamera sille, joka haluaa antaa luovuuden virrata. DX-muodossa on 24,2 megapikseliä, minkä ansiosta et menetä yksityiskohtia ja saat ensiluokkaisen teräviä kuvia ja videoita. Leikitpä sitten varjoilla voimakkaassa auringonvalossa tai kuvaat odottamattomista kuvakulmista, Nikon D5600 on kamera, joka auttaa sinua kokeilemaan uusia ideoita. D5600:ssa on sitä paitsi jotain sellaista, mitä monet vloggaajat arvostavat: kääntyvä 8,1 cm:n kosketusnäyttö, jossa on laaja katselukulma ja 1 037 00 pisteen tarkkuus. Sen avulla voit helposti kuvata itseäsi, ja saat yksityiskohtaisen tarkkaa, laadukasta jälkeä.

Nikonin uudet COOLPIX-sarjan kamerat A900 ja B700, joissa on uusi Snapbridge-ominaisuus, ovat jatkuvassa yhteydessä älylaitteeseen, mikä takaa helpon ja salamannopean kuvansiirron. Kaiken lisäksi ne ovat tarkkoja kameroita. 60-kertaisella optisella zoomilla varustettu COOLPIX B700 ja 35-kertaisella optisella zoomilla varustettu COOLPIX A900 tarjoavat mahtavan zoomaustehon, ja niillä voi kuvata videoita uusimmassa 4K UHD -muodossa.

COOLPIX B700 on varustettu maineikkaalla NIKKOR-optiikalla. Kameran objektiivissa on käytetty Super ED -lasia, ja 60-kertainen optinen zoomi on laajennettavissa 120-kertaiseksi Dynamic Fine Zoomiksi, joka sopii erinomaisesti nopean toiminnan tarkkaan kuvaamiseen. 4K UHD/30p -videotallennus tarkoittaa hyvin korkealaatuista videokuvaa, ja kamerassa on lisäksi 7,5 cm:n kääntyvä nestekidenäyttö.

20,3 megapikselin COOLPIX A900:ssa on ainutlaatuisen laadukas NIKKOR-optiikka taskukoossa, joka sopii kaikkiin elämäntyyleihin. Voit ottaa yksityiskohtaisia matkakuvia kameran tehokkaalla zoomilla ja tallentaa korkealaatuisia videoita suurella tarkkuudella. Kamerassa on myös tarkka 7,5 cm:n, 921 000 kuvapisteen kääntyvä nestekidenäyttö ja käsisäätöiset valotustilat (P, S, A ja M).

Halusitpa siis aloittaa vloggaamisen tai olitpa jo päässyt alkuun ja etsit uutta kuvausvälinettä saadaksesi parempia tuloksia, Nikonilla on sinulle sopivia kameroita!