Pähkinänsärkijä pimeässä

Nikon D3400 – Pähkinänsärkijä pimeässä

Nikon teki ainutlaatuisessa kuvaussessiossa yhteistyötä Melissa Chapskin ja tanssikuvaaja Laurent Liotardon kanssa esitelläkseen, miten uusi Nikon D3400, aloitteleville kuvaajille suunnattu DX-koon digitaalinen järjestelmäkamera, helpottaa laadukkaiden kuvien ottamista ja niiden välitöntä jakamista.

Katso, miten Melissa esittää maailmankuulun jouluklassikon #D3400:llapimeässä, ja miten amsterdamilainen De Brakke Grond -teatteri muunnettiin ainutlaatuista kuvaussessiota varten.

Nikon D3400 -kuvaussessio heikossa valaistuksessa | Makeishaltijattaren tanssi pimeässä

Nikon esittää Pähkinänsärkijän Makeishaltijattaren tanssin

Laurent Liotardo

Etelä-Ranskasta, Marseillesta kotoisin oleva Laurent asuu tällä hetkellä Lontoossa. Hän on toiminut ammattikuvaajana jo yli kymmenen vuoden ajan, ja hän on erikoistunut tanssi-, filmi- ja hääkuvaukseen.

Laurentin valokuvausta kohtaan tuntemalle intohimolle vetää vertoja vain hänen ensisijainen inspiraationsa – baletti. Hän on toiminut ammattilaisbalettitanssijana 17-vuotiaasta lähtien, ja hän on esiintynyt urallaan lähes kaikkialla Ranskassa. Hän muutti Isoon-Britanniaan vuonna 2003 liittyäkseen Englannin kansallisbalettiin, jossa hän tanssii edelleen. Laurent on käyttänyt Nikonin kameroita, erityisesti D810:tä, D5:tä ja D700:aa, jo monen vuoden ajan. Hän on myös kiinteäpolttovälisten NIKKOR-objektiivien (AF-S NIKKOR 24mm f/1.4G ED, AF-S VR Micro NIKKOR 105mm f/2.8G IF-ED, AF-S NIKKOR 105mm f/1.4E ED) innokas käyttäjä, suosien niitä muihin objektiiveihin nähden.

Melissa Chapski

19-vuotias Melissa Chapski on tanssinut 15-vuotiaasta lähtien, mikä on suhteellisen lyhyt aika baletin maailmassa. Hän on alun perin kotoisin Massachusettsista, Yhdysvalloista, ja hän on opiskellut Ellison Balletin ammattilaiskoulutusohjelmassa New Yorkissa. Hän asuu tällä hetkellä Amsterdamissa, jossa hän on tanssinut Hollannin kansallisbaletin nuorisoryhmässä elokuusta 2015 alkaen. Hän on osallistunut moniin kansainvälisiin kilpailuihin ja voittanut kultamitalin Indianapolisin kansainvälisessä balettikilpailussa sekä Youth America Grand Prix -kilpailussa vuonna 2015.