Moment of Impact

D500: The Moment of Impact

Miten voit vangita #MomentofImpact? Nikon tekee yhteistyötä kahden divisioonan vapaaottelun maailmanmestarin Tom ”Fire Kid” Duquesnoyn ja urheilukuvaaja Tom Milesin kanssa vangitakseen sekunnin murto-osan kestävän iskun hetken ja tuottaakseen kuvia tilanteista, joita ei muuten paljain silmin näe.

Ota selvää, miten Nikon D500:n erinomainen käsittelyteho ja suuret ISO-herkkyydet mahdollistavat kuvien ottamisen uskomattoman nopeasta MMA-supertähdestä, kun hän iskee erilaisia kodin ruokatuotteita, esimerkiksi vesimeloneita, kakkuja ja kurpitsoja.

Nikon D500 – The Moment of Impact

Tom Milesin biografia

Tom Miles on Lontoossa, Isossa-Britanniassa asuva, toimituksellisiin ja kaupallisiin aiheisiin erikoistunut urheilu- ja muotokuvaaja. Hän kuvaa kansallisille aikakauslehdille ja kaupallisille asiakkaille, joihin kuuluvat muun muassa The Telegraph, Men’s Health ja Men’s Fitness. Hän on kiinnostunut erityisesti urheilun ja kuntoilun aloista, sillä työmahdollisuudet ovat vaihtelevia, ja hän voi työskennellä Paula Radcliffen, Rory Mcllroyn ja Mo Farahin kaltaisten innostavien ihmisten kanssa sekä ottaa samalla ikimuistoisia kuvia.
Tom on myös opettanut Isossa-Britanniassa yli 30 yliopistossa sekä pitänyt kursseja Nikon Schoolissa ja Association of Photographers -järjestölle.
www.tmphoto.co.uk / www.photosmudger.com

Tom Duquesnoyn biografia

Tom Duquesnoy, lempinimeltään Fire Kid, on ranskalainen Mixed Martial Arts (MMA) -ottelija, joka on syntynyt 21. kesäkuuta 1993 Lensissä, Ranskassa. Duquesnoy on ollut Euroopan paras höyhensarjan vapaaottelija vuodesta 2013 alkaen.

Hän on voittanut Belgium Beatdownin ja Killacamin Euroopan mestaruudet, ja hän on tällä hetkellä BAMMA:n höyhensarjan mestari sekä Bantamweightin maailmanmestari. Hän voitti kaksi ensimmäistä Killacam-otteluaan vain 35 sekunnissa, ja hän liittyi British Association of Mixed Martial Artsiin (BAMMA), Euroopan suurimpaan MMA-organisaatioon.

Nikonin The Moment of Impact -kampanja | Mitä sinulla on varustelaukussasi?

Nikonin The Moment of Impact -kampanja | Kulissien takana