Poikkileikkaus kaaoksesta

Poikkileikkaus kaaoksesta

Tokio on matkakuvaajien taivas, jossa on neonvalojen täyttämää yöelämää, perinteitä ja nykyaikaa ainutlaatuisessa tasapainossa sekä upeita kaupunkimaisemia.

Hääkuvaus

Hääkuvaus

Kuvasitpa valokuvia tai videota, löydät innoitusta tuoreimmista trendeistä sekä vihjeistä ikimuistoisten hetkien ikuistamiseen.

Look Deeper

Look Deeper

Suosittujen turistikohteiden kuvaaminen voi olla haasteellista. Ota selvää, miten valokuvaaja Tomas Sentpetery katsoi ”pintaa syvemmälle” ja ikuisti Euroopan matkakohteet NIKKOR-objektiiveilla eri perspektiiveistä, sekä maan yläpuolelta että pinnan alta.

Muoti kohtaa muraalit

Muoti kohtaa muraalit

Lontoo tunnetaan kansainvälisesti niin muotivaikutuksestaan kuin elävästä katutaiteestaankin, mutta entä jos nämä kaksi maailmaa yhdistetään?

Joulun kasvot

Joulun kasvot

Vaikka joulupukki on joulun keulakuva, vuoden mittaan ahkeroi valtaisa joukko ihmisiä, jotka tekevät rakastetuimmista juhlaperinteistä totta.

Moment of Impact

Moment of Impact

Miten voit vangita #Iskunhetken? Nikon tekee yhteistyötä kahden divisioonan vapaaottelun maailmanmestarin Tom ”Fire Kid” Duquesnoyn ja urheilukuvaaja Tom Milesin kanssa vangitakseen sekunnin murto-osan kestävän iskun hetken ja tuottaakseen kuvia tilanteista, joita ei muuten paljain silmin näe.

Misleading Lines

Misleading Lines

Varsova on tunnettu monipuolisesta arkkitehtuuristaan, joka kuvastaa kaupungin pitkää ja värikästä historiaa. Paikka sopi täydellisesti saksalaiselle valokuvaajalle Max Leitnerille, joka halusi luoda hienoja arkkitehtuurikuvia – omalla tyylillään.

Ruosteen kauneus

Ruosteen kauneus

Makrovalokuvaaja Alberto Ghizzi Panizzan Ruosteen kauneus ‑kuvasarja paljastaa rehevän ruotsalaisen metsän ja ruostuvien ajoneuvojen kontrastin Bilkyrkogården Kyrkö Mossessa – autojen ”hautausmaalla” lähellä Rydiä, Ruotsin Linköpingissä.

Pähkinänsärkijä pimeässä

Pähkinänsärkijä pimeässä

Nikon teki ainutlaatuisessa kuvaussessiossa yhteistyötä Melissa Chapskin ja tanssikuvaaja Laurent Liotardon kanssa esitelläkseen, miten uusi Nikon D3400, aloitteleville kuvaajille suunnattu DX-koon digitaalinen järjestelmäkamera, helpottaa laadukkaiden kuvien ottamista ja niiden välitöntä jakamista.

Ylevöitä arki

Ylevöitä arki

Kaikki valokuvaajat ovat kohdanneet vemödaleniksi kutsutun turhautumisen: kun pyrkii ikuistamaan jotain upeaa ja havahtuu ajattelemaan, että sama lienee tehty jo tuhansia kertoja.