Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

Tutustu, opi, jaa ja inspiroidu valokuvauksen avulla! Pidä meihin yhteyttä Nikonin sosiaalisten mediakanavien kautta.

Liity meihin Facebookissa

Tutustu Facebook-sivustoomme, jossa miljoonat Nikon-fanit eri puolilta maailmaa jakavat innostavia ajatuksiaan valokuvauksesta. Liity ryhmään ja jaa luovuutesi meidän ja muiden kanssa!

Lue viimeisimmät uutiset Twitterissä

Ota yhteyttä ja hanki viimeisimmät uutiset, valokuvaukseen liittyviä hyödyllisiä vihjeitä, mahtavia kuvia ja paljon muuta. Seuraa meitä Twitterissä.

Inspiroidu Flickrissä

Innostu yhä uudelleen! Flickr-kuvavirrastamme löydät loputtomasti valokuvauksellista ja visuaalista innoitusta. Voit myös liittyä viralliseen Nikonin Flickr-ryhmään ja saada mahdollisuuden valokuviesi esittelyyn Nikonin sivustossa. Miltä se kuulostaisi? Lue lisää Nikonin Photo of the Month -kilpailusta, jossa kuukauden paras valokuva palkitaan.

Osallistu Google + -yhteisön toimintaan

Liity Google + -palvelussa jatkuvasti kasvavaan valokuvauksen harrastajien ja Nikon-fanien yhteisöön. Saat kaiken tarvittavan nopeista nikseistä perusteellisiin kuvausvinkkeihin tästä. Osallistu tämän intohimoisen yhteisön toimintaan ja jaa sisältöjä.

Käy Nikonin blogissa

Jos haluat lukea laajempia artikkeleita ja saada edistyneemmille kuvaajille tarkoitettua tietoa, tutustu blogiimme tai liity sen seuraajaksi.

Hanki lisätietoja YouTube-kanavalta

Haluatko ottaa valokuvauksessa seuraavan askeleen? Se käy helposti Nikon Europen YouTube-kanavalla. Joukko maailman parhaita ja arvostetuimpia valokuvaajia jakaa siellä hyviä vinkkejä, näkemyksiä ja innostavia ideoita. Seuraa Nikon Schoolin videoita, joiden erikoisvihjeiden ja -vinkkien avulla opit herättämään luovuutesi eloon.