Nikon Imaging | Suomi | Eurooppa

D4s

Ehdottomasti kovin työhevonen minun laukussani. Kuvaan sillä kaiken tulosurheilun, jossa tarvitaan nopeaa tarkennusta, sarjatulta ja kykyä selvitä vaikeissa olosuhteissa. D4s ei ole pettänyt kertaakaan, vaikka tilanteet ovat olleet välillä todella hankalia. Ehdottomasti kameroiden Ferrari.

D810

Tämä kamera kulkee mukana aina, kun kuvaan korkealaatuiselle paperille tai mainoksia. Kuvanlaatu on todella korkealuokkaista, mutta myös kuvausominaisuudet riittävät nopeisiin tilanteisiin. Ehdoton työkalu myös studiollamme.

AF-S NIKKOR 35MM F1.4G

Tämä lähitaistelulinssi kulkee aina mukana. 35-millinen korvasi minun laukussani 24-millisen johtuen hyvin pitkälti siitä, että tämä on juuri sopivan askeleen päässä liian laajasta lasista. 35-millisellä voi kuvata huoletta henkilökuvia ja mennä hyvin lähelle kohdetta. Reportaasikuvaajan unelmalasi.

AF-S NIKKOR 85MM F/1.4G

Lähitaistelusettini toinen palanen. 85-millinen kulkee aina 35-millisen mukana ja yhdessä nämä muodostavat täydellisen parin toimintaa dokumentoivalle kuvaajalle. Toimii urheilussa, mutta yhtä hyvin vaikka hääkuvauksessa. 85-millinen on myös luottolasini henkilökuvauksissa.

AF-S NIKKOR 300MM F/2.8G ED VR II

Urheilukuvauksen ykköslasi. Toimii lajissa kuin lajissa ja omaa uskomattoman hienon piirron. Jos minun pitäisi valita yksi linssi urheilukuvaukseen, se olisi tämä. 300-millinen toimii erinomaisesti jalkapallossa, jääkiekossa, yleisurheilussa ja monissa muissa lajeissa.

AF-S NIKKOR 600MM F/4G ED VR

Tämä lasi on mukana kaikilla urheilukeikoilla. Pituudeltaan se on ääripää, mutta tässä ammatissa todella tarpeellinen. Hyvin usein käytän toisessa kamerassa laajaa linssiä ja toisessa 600-millistä. Pitkä polttoväli mahdollistaa moottoriurheilun kuvaamisen ja antaa moneen muuhun lajiin aivan uudenlaisia kuvakulmia.

AF-S NIKKOR 70-200MM F/2.8G ED VR II

En käytä zoomeja juurikaan muuhun kuin kaukolaukaistaviin kameroihin, mutta jos minun pitäisi suositella yhtä lasia urheilukuvaajan uraa aloittelevalle, se olisi tämä. Piirto on todella hyvä ja tällä lasilla kattaa hyvin paljon kuvaustilanteita. Olisi sitten lajina motocross tai jääkiekko, 70-200 –millinen toimii erinomaisesti.