HUOLEHDI PLANEETASTA, IKUISTA HUOMINEN

Autamme sinua tarkastelemaan maailmaa, mutta minkälaisen maailman haluat nähdä? Haastamme itsemme aina Nikonilla etsimällä parempia toimintatapoja – olipa se innovaation, kestävän tuotannon tai työvoiman ja viestintätavan monimuotoisuuden ja osallistamisen kautta. Visionamme on maailma, jossa ikuistamasi hetket ja muistot eivät leimaa ainoastaan tätä ajanjaksoa, vaan myös tulevia sukupolvia.

Nikon–NOOR-yhteistyökumppanuus

Ilman tukeamme tärkeät tarinat jäisivät kertomatta. Siksi olemme niin ylpeitä pitkäaikaisesta kumppanuudestamme NOOR-valokuvaustoimiston ja -säätiön kanssa. Se on uraauurtava dokumenttivalokuvaajien yhteisö, joka tuo esiin heikossa asemassa olevat ihmiset ja korostaa tärkeitä aiheita, jotka on jätetty pitkään huomiotta. NOOR-yhteistyökumppanimme ovat Nikonin lähettiläitä. He etsivät tarinoita, jotka täytyy kertoa, ja kannustavat lehtikuvaajien uutta sukupolvea Nikon–NOOR-akatemian kautta.

Eurooppa – vedämme yhtä köyttä

Autamme paikallisia ympäristöjämme ja yhteisöjämme kautta Euroopan. Teemme tämän yhteistyön kautta, johon kuuluu sponsorointi, lahjoitukset ja koulutus. Yritysohjelmamme eivät ole ainoa tapamme kantaa kortemme kekoon – kannustamme myös työntekijöitämme antamaan aikaansa tehdäkseen maistaan puhtaampia, turvallisempia ja ympäristöystävällisempiä paikkoja. Työskennellessämme yhdessä meistä tulee tehokas muutosvoima.

Uusia ratkaisuja kestävää maailmaa varten

Lähestymme kestävää kehitystä kolmella tärkeällä tavalla: käyttämällä innovatiivista teknologiaa vastataksemme yhteiskunnallisiin haasteisiin, reagoimalla ympäristöongelmiin tehokkaammalla resurssien käytöllä ja pienemmällä hiilijalanjäljellä sekä voimistamalla yrityksemme sosiaalisen vastuun perustaa ylläpitämällä monimuotoista työvoimaa ja toimitusketjua tiukoin eettisin vaatimuksin. Etsimme aktiivisesti kestäviä ratkaisuja kaikilla liiketoimintamme alueilla.